Velkommen til Vester Hjermitslev

Hvor godt folk er, kommer godt folk til

Lundens ungdomsklub

Lundens Ungdomsklub

Ungdomsklubben er åben for alle unge fra 6. klasse til 18 år hver tirsdag aften fra kl. 19 til 21.30. Vi plejer at have medlemmer fra 5. klasse, men da klubben har begrænset kapacitet, og da den sidste sæson var meget populær, har vi desværre måttet tage beslutningen om at udelukke 5. klasserne i første omgang. Viser det sig, at der ikke kommer så mange i klubben i år, som der gjorde sidste år, vil der blive åbnet for 5. klasserne hurtigst muligt. Det vil blive offentligtgjort på vores facebookside "Lundens ungdomsklub".

Målet med klubben er, at give de lokale unge mulighed for at mødes og have en hyggelig aften sammen på deres egne præmisser. Ingen bliver tvunget til at deltage i noget, de ikke har lyst til - bortset fra oprydning! Ellers har man altid lov til at sige nej til tilbudte aktiviteter. 

Ungdomsklubben tilbyder forskellige former for aktiviteter i vinterhalvåret. I klublokalet har vi computer, PS4, Wii, spil, bordfodbold, airhockey, fjernsyn, mange forskellige hobbymaterialer, fjernstyrede biler og meget andet. Vi har i det meste af klubtiden adgang til hallen i Lunden, hvor det er muligt at spille bold, tumle sig og hvad de unge selv kan finde på.

Desuden tager vi på ture ud af huset. Vi har i denne sæson planer om en tur til Løkken fiskepark med fiskning og fodboldgolf, en tur til Løkken actionhouse og måske en biograftur, hvis vi kan finde en god film. Der sker også en masse ekstra i Lunden. Vi har tidligere lavet bolcher, holdt fest, haft store hoppeaften og meget andet.

Det er en god ide at følge med på facebooksiden. Hvis ikke man selv er facebookbruger, har man nok en mor, far, søster, tante eller andre, der har en bruger, der kan holde øje med, hvad der sker. Her bliver der også lagt lidt fotos ud nu og da.

Velkommen i klubben!

 

Sidst opdateret: Mandag d. 10. September 2018, kl. 19:27:38