Velkommen til Vester Hjermitslev

Hvor godt folk er, kommer godt folk til

TV tilbud -forenings TV

 

Ny aftale mellem V. Hjermitslev Borgerforening og Bredbånd Nord

 

En ny aftale mellem V. Hjermitslev Borgerforening og Bredbånd Nord sikrer borgere i byen nye TV muligheder – for nu kan man få det såkaldte Forenings TV. Navnet dækker over TV Pakker med Viasat-kanalerne uden brug af TV Boks.

”Det er attraktivt for os, for det betyder, at vi kan tilbyde alle vores medlemmer særdeles gode vilkår, hvis de ønsker at abonnere på det lynhurtige fiberbredbånd. Samtidig kan de nu få TV  inkl. TV3-kanalerne direkte ind i antennestikket. Det vil sige, at der ikke er behov for TV boks. Det er noget, som vi ved, at der er mange husstande i V. Hjermitslev, der har efterspurgt. Derfor har vi valgt at indgå aftalen,” fortæller formand for V. Hjermitslev Borgerforening, Joan Sigsgaard Olesen

”Samtidig har det været vigtigt for os, at der ikke er nogen form for økonomiske bindinger eller hæftelser ved denne aftale. For aftalen er frivillig, og det betyder, at det er op til hver enkelt husstand, om de vil gøre brug af tilbuddet.”, slutter Joan Sigsgaard Olesen.

For at kunne bestille foreningsprodukterne fra Bredbånd Nord er det en forudsætning, at man er medlem af V. Hjermitslev Borgerforening. I den nærmeste fremtid, vil der blive omdelt breve til de husstande, som er omfattet af tilbuddet.

Heri står der også, at Bredbånd Nord vil være til stede ved ”Sommer ved søen”, som afholdes ved Oasen lørdag den 8. juni. Hvis man kigger efter Bredbånd Nords salgstrailer, har man mulighed for at komme til at tale med konsulenter fra Bredbånd Nord, som er klar til at besvare alle spørgsmål til mulighederne for at blive koblet på fibernettet eller skifte TV Pakke.

Det er nemt at skifte

Er man allerede fiberkunde hos Bredbånd Nord, kan man skifte til de nye foreningsprodukter. Der er meget information at hente på www.bredbaandnord.dk.

Vil man høre mere om V. Hjermitslev Borgerforening, kan man kontakte formand Joan Sigsgaard Olesen på sigsgaard0104@live.dk.

 


 

For yderligere information, kontakt venligst

 

Joan Sigsgaard Olesen, Formand for V. Hjermitslev Borgerforening på tlf. 28 77 38 90.

 

 

Om Bredbånd Nord

Bredbånd Nord er Nordjyllands lokale fiberselskab med hovedsæde i Brønderslev. Bredbånd Nord er i dag operatør på fibernettet, der er etableret og løbende udbygges af de tre forsyningsselskaber Nyfors, Nord Energi og HEF. Det fiberbaserede bredbånd består af optiske fibre, der kan transportere data langt hurtigere, end det hidtil har været muligt med det traditionelle kobbernet. Dermed er der tale om en højteknologisk og fremtidssikret platform, hvor Bredbånd Nord leverer internet, TV og telefoni via samme hurtige forbindelse.

 

For yderligere information om Bredbånd Nord, se www.bredbaandnord.dk

 

Sidst opdateret: Onsdag d. 15. Juni 2016, kl. 13:24:21