Velkommen til Vester Hjermitslev

Hvor godt folk er, kommer godt folk til

Vildmarks show 2

Vester Hjermitslev Pensionistforening
Vildmarks Show 2

Tirsdag den 9.oktober 2018 kl. 14.00 i Lunden

Vi får fornøjelsen af et gensyn med Søren Ervig, som tidligere har delt sine oplevelser i sit Vildmarks Show 1 med os.

Søren Ervig I sit opfølgende Vildmarks Show 2 vil Søren Ervig fortælle nye historier og vise film og billeder fra den pragtfulde natur i vildmarkerne i Sibirien og Alaska.

Foredraget starter i Katmai National Park i Alaska, hvor han kun bevæbnet med sit kamera har opsøgt de altid spændende og farlige Grizzly bjørne. Dernæst skal vi på besøg i en Sibirisk landsby i et herligt lysbillede show med usædvanlige detaljer både i bygninger og mennesker og ledsaget af karakte-ristisk balalajka musik. Derefter videre på en spændende tur til den berømte Kamchatka Halvø i det østligste Sibirien på sporet af kæmpe elge og bjørne.

Det er imidlertid ikke kun udenlandsk natur, vi skal stifte bekendt-skab med. Efter pausen skal vi til hjemlige danske trakter og se på film, hvorledes Søren Ervig behersker den utrolige kunst at kunne lokke danske rådyr og kronhjorte helt hen til sig. Derefter viser Søren den danske naturs skønhed og egenart gennem et usædvan-ligt smukt lysbillede show ledsaget af dyrenes egne lyde og smukt underlagt musik. En flot og festlig afslutning på en begivenhedsrig rundrejse i noget af vor klodes smukke natur.

Glæd dig til en eftermiddag med flotte billeder og skøn musik.
På Gensyn!

Sidst opdateret: Søndag d. 7. Oktober 2018, kl. 12:55:43